Hej alla glada!

Idag var det en sån där dag där man inte kunde komma på riktigt vad man skulle äta men då slog det mig att det är väldigt enkelt, gott och snabbt att göra en kyckling stroganoff med färsk pasta. Pastan kokar på 3 minuter och för att göra det ännu smidigare köpte jag färdigstekt kycklingfilé. Barnen älskade verkligen den här maten och sa efteråt "Det här måste vi göra igen!"

Ingredienser

  • 600 g färdigstekt kyckling (frusen)
  • 2 msk kycklingfond
  • 2 dl crème fraiche
  • 3 dl grädde
  • 2 msk tomatburé
  • ca 4 st knippen salladslök
  • 1 st spetspaprika

Gör så här

  1. Stek kycklingen i ca 10 minuter
  2. hacka och lägg i salladslöken och stek i några minuter
  3. Häll i crème fraiche, grädde, fond och tomatpuré
  4. Koka upp och koka i ca 5 minuter
  5. Lägg i paprikan
  6. Krydda med salt och peppar
  7. Servera och njut!

För glutenfritt: Koka glutenfri pasta istället för vanlig pasta!